O nás
Firma Eduard Halška - HANIBAL byla založena v roce 1995 se sídlem ve Štítině.
hanibal_pila_vert

Od svého počátku se firma zabývá řezáním a prodejem řeziva.hanibal_silnicePo dvou letech od svého vzniku byla zprovozněna stolařská dílna ve Štítině. V roce 2004 se naše firma přestěhovala do Opavy, kde vybudovala novou stolařskou výrobnu a prodejnu stavebního řeziva na Krnovské ulici č.138.
V roce 2004 byla dílna vybavena novým strojním parkem - protahovačka, hoblovačka, pásová bruska, frézka, formátovací kotoučová pila, dlabačka a různé druhy ručního nářadí. V roce 2010 jsme nakoupili nové stroje ze zahraničí.

Vyrábíme zakázkový nábytek:
V našich stolařských dílnách v Opavě si můžete objednat výrobu jakéhokoli kusu nábytku. Navrhneme a vyrobíme pro vás kancelářské, jídelní, konferenční i jiné stoly a stolky, šatní skříně, ložnice (postele, taburety, noční stolky...), odkládací stěny, vestavěné prvky, kuchyňský nábytek (jídelní sety, kuchyňské linky, spíže, servírovací stolky...), obývací stěny, audio-nábytek, vybavení pro restaurace, bary, hotely, penziony, hotelové a firemní recepce, obchody atd. Nábytek vyrábíme na základě našich komplexních návrhů a podle námi zpracované dokumentace nebo na základě návrhů, případně celé technické dokumentace dodané zákazníkem.

Podívejte se na naše Certifikáty zde >>>
Firma Eduard Halška - HANIBAL

Byla založena v roce 1995 se sídlem ve Štítině


Od svého počátku se firma zabývá řezáním a prodejem řeziva.
Po dvou letech od svého vzniku byla zprovozněna stolařská dílna ve Štítině. V roce 2004 se naše firma přestěhovala do Opavy, kde vybudovala novou stolařskou výrobnu a prodejnu stavebního řeziva na
Krnovské ulici č.138.

V roce 2004 byla dílna vybavena novým strojním parkem - protahovačka, hoblovačka, pásová bruska,
frézka, formátovací kotoučová pila, dlabačka a různé druhy ručního nářadí.
.